Huisarts in opleiding – Apotheekhoudend Huisarts S.A.A.B. Vaes – Norg

Welkom op de website van Apotheekhoudend Huisarts S.A.A.B. Vaes

Op deze site vindt u alle relevante informatie over: wie we zijn, wat wij doen en u hoe u ons kunt bereiken. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Openingstijden maandag t/m vrijdag
- Praktijk:    van 8.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur
- Apotheek:  van 15.00 – 16.30 uur

 

Apotheekhoudend Huisarts S.A.A.B. Vaes
Westeind 16 a-b 9331 CB Norg

Huisarts in opleiding

Even voorstellen:

Mijn naam is Grietje Lier en ik ben derdejaars huisarts in opleiding. Onder supervisie van dokter Vaes zal ik gedurende een jaar in deze praktijk werkzaam zijn om het laatste jaar van mijn opleiding af te ronden. Ik woon in Groningen, waar ik ook de opleiding tot arts heb gevolgd. Na het behalen van mijn diploma heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt op de spoedeisende hulp en de chirurgie. Deze ervaring neem ik nu mee in mijn dagelijkse werk in de huisartsenpraktijk. Het afwisselende contact met patiënten geeft mij veel voldoening. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Tot ziens!